Rukavac

Rukavac

malo ribarsko mjesto udaljeno 10 km od grada Visa, okruženo lijepim malim otocima koji krase Viški arhipelag. Otok Ravnik sa zelenom špiljom u njegovoj nutrini, gdje se plavetnilo mora pretvara u lijep smaragd koji nastaje igrom svjetlosti. Neposredno pored nalazi se Budikovac koji je sa svojom pozicijom i pitomim plažicama vrlo interesantan mnogim posjetiteljima. Na samoj obali Rukavca nalazi se s prirodom stopljen restoran Dalmatino gdje možete okrijepiti te zasladiti nepce tradicionalnim delicijama uz uživanje u prekrasnom pogledu koji ostavlja bez daha.

Poznate plaže

U blizini kuće krije se vrlo poznata plaža Srebrna posuta bijelim oblucima, te plaža Veliki Tepluš kao, valovite stijene Poljevala i Bilog boka koje se ponosno uzdižu iz morskih dubina kako bi se svakodnevno poigravale valovima koji ih posjećuju i u dodiru s njima stvaraju kišu sitnih, kristalnih kapljica. Ples između valova i stijena se odvija po cijelom Rukavcu, a njegova brda krase borove šume, uz zaigrani cvrčke te modro more koje duši daje da plovi.

Naša kuća

udaljena je od mora 100 m, a do prve plaže negdje oko 250 m. Ima tri apartmana, svi su klimatizirani i opremljeni suđem, posteljinom, ručnicima, internetom, te kuhinjskim krpama. Kuća je okružena borovima koji šume uz prekrasne vremenske prognoze koje ljeti obilježavaju otok Vis. Borove iglice ugrijane suncem u kombinaciji s mediteranskim biljem u vrtu priredit će Vam dobrodošlicu svojim opojnim mirisima.

Već od85€/dan
Vidi više

Hera

Vis, Rukavac

250m

4 – 5

Već od65€/dan
Vidi više

Fortuna

Vis, Rukavac

250m

2 – 3

Već od65€/dan
Vidi više

Libera

Vis, Rukavac

250m

2 – 3

;